laupäev, 26. september 2020

Mis tuleb ja mida teha?

 

                                                   Mis tuleb ja mida teha?

Momendi prohveteeringute sisuks on suures osas tulevased näguripäevad, mis lõpetavad meie maise keha kestmise üsna kiiresti, kui me keeldume tunnistamast oma tulevast vaimset kuningat – Jeesust. Kuidas saakski teisiti maa peale saabuda Taevariik, kui ei tunnistata selle Kuningat ja Tema seadusi. Samal ajal juhitakse tähelepanu sellele, et oleme kestvad vaimolendid ja kestmise tingimuseks on meie truudus Jumalale, Armastusele.

Tulemas on selle tsivilisatsiooni lõpp ja Taevariik.

Ameerika Ühendmädariikide hävingu ajaks on prohveteeringutes nimetatud alanud sügist. See on tsivilisatsiooni hävingu algus. Sündmused saavad järgnema kiiresti nagu ümberkukkuvad doominokivid ja need saavad puudutama kogu planeeti. Näiteks ülemaailmses maavärisemises saavad samuti doominokividena ümber kukkuma ka kõik pilvelõhkujad ja kõrgehitised nii, et kivi ei jää kivi peale. Kui tahate saada sellest katastroofist kujukamat pilti siis ostke 10 000 doominokivi (umbes niipalju on maailmas üle 100 m kõrguseid ehitisi), laduge need püsti ja laske langeda.

Marie -Julie Jahenny ennustuse järgi väriseb maa 6 päeva järjest. Sellele järgneb üks päev vaikust ja kaheksandal päeval jätkub ning kestab kokku 43 päeva.

Maise eliidi (pimedusjõudude) eesmärgid selles protsessis, mis ka prohveteeringute järgi saavutatakse 42 -ks kuuks, on üks maailma (antikristuse) valitsus, üks raha, üks usk.

Jumala tahtmine, mis prohveteeringute järgi seejärel samuti saavutatakse, on Tuhandeaastane rahuriik – nagu „ülal” nii ka „all” – maine Taevariik.

Jeesuse Kuningriik. Jumala seaduste ja Jeesus Kristuse poolt õpetatud tõdede järgimine.

Nimetagem veelkord sündmusi ja siin blogis veel käsitlemata olukordi, millistest on prohveteeringutes palju räägitud ja millege tuleks arvestada. Sündmuste täpset järjekorda ja algust teab vaid Jumal.

Misjonäridele Püha Vaimu välja valamine, mistõttu hakkavad ringi liikuma inimesed, kelle kaudu teostatud imetegudel ja tervendamistel pole piire.

Prohveteeringute lõpp. See ei tähenda, et Jumal loobub meid hoiatamast, vaid seda, et internet, TV, raadio, vaba ajakirjandus kaovad. Seepärast on usklikele Jumalaga isiklik suhtlemine, tema hääle kuulamine kohustuslik. Jumal ise juhib läbi raskete aegade.

Päästiksündmus (Manhattanil), millele järgnevad kiirelt ülejäänud seda maailmakorda hävitavad sündmused. Esimesena järgneb maailma majanduse kokkuvarisemine. Kukuvad börsid, pangad ja superinflatsioon jõuab kõikjale. Edasist iseloomustab täielik kaos. Poed sulguvad.

Asteroidide sadu.

Ülemaailmne maavärin.

Ülemaailmne nälg.

Tapvad katkud, milledele puudub ravim.

Laste „ülesvõtmine”.

Kolmas maailmasõda. Algab Lähis-Idas, kust levib kiiresti üle kogu maailma. Kahjuks kasutatakse üsna palju tuumapomme. Need toimetatakse kohale nii rakettidega kui ka kohverpommidena kasutades kaubandusvõrku.

Kolmepäevane pimedus.

Ebamaisete olendite saabumine.

Kolmandale maailmasõjale järgnev rahu ja uus maailmakord, üks maailmavalitsus, saab olema kristlastele tagakiusamise raske aeg. Piibel ja muu Kristlik kirjandus muutub keelatud kirjanduseks.

Piibli peaks siis salvestama mälupulgale. Kahjuks pole Piibel. net alla laetav. Alla peaks laadima vähemalt Johannese evangeeliumi ja Psalmid.

Kõigil tuleks kategooriliselt keelduda „koroonaviiruse” vaktsiinist või/ja „metsalise märgist” kuna mõlemad muudavad inimese DNA-d mille tõttu inimesed zombistuvad. Arendatav 5G võrk võimaldab neid esialgu täielikult kontrollida. Peagi kaotatakse kontroll zombide üle ja kuna ravi pole ja nad muutuvad agressiivseteks, siis sõjavägi kütib  ja hävitab neid nagu marutõbiseid loomi See on nii füüsilise kui ka vaimse inimese hukk.

Neid sündmusi saadavad pidevad, järjest suuremad looduskatastroofid ja vägivald. Kui olete jõudnud oma suhted Jumalaga korrastada, siis olete haiguste suhtes immuunne. Kui veel mitte, siis toon siin ära Marie - Julie Jahenny soovituse.

One remedy to protect yourself from deadly plagues, (the “Friends of Marie-Julie” Website states this is the only manner of protection): we are to swallow a very small piece of paper on which the following words are written: “O Jesus, Vanquisher of death, save us! O Crux Ave, Spes Unica!”   (Don’t forget to use non-toxic ink! Also, this is for the chastisements, don’t risk your life.

We must still take the usual precautions not to get sick should there be an epidemic, stay home and avoid crowds.)

Prohveteeringutes on palju juttu ka Tulnukatest-deemonitest. (Võivad esineda väga võimsate elukatena, ning neile saab vastu vaid jumala sõnaga ja usuga, et see kes on meis, on vägevam. Näiteks: „Jeesus Krisuse nimel kao sinna kust tulid või Issand Jeesus Kristus, palun sinu vere varju”.)

Valitsevaks emotsiooniks saab hirm. Vastavalt „Kursus imetegudele” on olemas kaks põhiemotsiooni. Armastus ja hirm. Õnn on armastuse omadus. Uskliku jaoks on hirmu tundmine „patt” sest tema peab lootma Loojale, kes on Armastus ja ka õnn.

Veelkord - prohveteeringute mõte on ikkagi hoiatada inimesi, et Jumal pole nende käitumisega rahul. Kui nad jätkavad endist viisi, siis tabavad neid karistused või ka lõplik häving. Juhul kui inimesed kahetsevad, loobuvad halvast ja hakkavad kinni pidama Jumala seadustest, siis karistus ei pruugi järgneda ja prohveteering ei täitu. Jumal hoiatab seepärast, et armastab inimesi.

Juba eelmistes postitustes on kirjas, mida enamik inimesi teevad valesti. Nad on väga sallivad, sallitakse kõiki ja kõike ja neid häirib vaid Jumal ja Tema tõde. Seetõttu võib öelda, et nad saavad ajutiseks oma soovitud Jumalata maailma – maailma, millelt Jumal on eemaldanud oma kaitsva käe.

Ameerika kohtuniku Ginsburgi surm pole juhuslik. Inimeste poolt küll austatuna, peab ta Püha Vaimu teate järgi vaimses maailmas otsa vaatama enda põhjustatud süütute inimeste surmale ja saab oma tegusid kibedalt kahetsema. Temasugused hakkavad maailmast kaduma eelisjärjekorras.

Kolmepäevase pimeduse üle elamiseks peaksite alla laadima juhised. Selle toimumise ajal langeb temperatuur väga madalale. Ärge üritage kütta ahju, sest teil on puhast õhku ja hapnikku vaja hingamiseks. Väljas lendlev tuhk ja mürgised gaasid tapavad mõne hingetõmbe järel. Varuge sooje riideid ja vahaküünal. Kui teil ei õnnestu osta õnnistatud küünalt, siis õnnistage see ise. Me kõik oleme teoreetiliselt preestrid. Muidugi võib kasutada batarei toitel valgusteid, kui need töötavad. Tähtis on mitte raisata hingamiseks vajalikku hapnikku millegi suurema leegiga põletamiseks.

Tõenäoliselt saab see olema selle blogi viimane postitus ja hüvastijätuks lisan veelkord meeldetuletuse meie kestma jäämise valikuvõimalustest.

Esiteks oma halbade tegude kahetsemine ja Jumalalt andestuse palumine. Edasine Jeesuse õpetuse järgimine.

Teiseks oma halbade tegude kahetsemine ja Jumalalt andestuse palumine. Edasine Jeesuse õpetuse järgimine.

Kolmandaks oma halbade tegude kahetsemine ja Jumalalt andestuse palumine. Edasine Jeesuse õpetuse järgimine.


Valik on Teie.

Jumala õnnistust ja nutikust õige valiku tegemiseks.

Lugupidamise ja tänuga

Jüri Pärl.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar