kolmapäev, 15. juuli 2020

Seitse nädalat.

                                                               Seitse nädalat.


Senised internetis leiduvad prohveteeringud pole ajaliselt sündmusi kuigi täpselt määratlenud. Natuke selgust lisab Byron Searle`i viimane postitus SEVEN WEEKS. Selle sõnumi võttis ta vastu Jeesuselt 10.07.2020. Postitas 14. 07. 2020.

Sõnumi sisuks on aeg, mis on jäänud Ameerika hävingu alguseni. Kõigepealt kaos ja siis vaenlaste sissetung. Kes võitleb, see sureb. Kes ei võitle, seda ootab vangipõlv.

Kristlastele, nagu muiste Jeruusalemma piiramise ajal, on antud käsk Babülonist (Ameerikast) lahkuda. Kellel see pole võimalik, neil tuleb vähemalt, nagu ka teistel kristlastel, korrastada oma suhted Jumalaga. Jakobil oli seitse aastat aega valmistuda saabuvaks näljaks Egiptuses. Ameeriklastel ja ka meil on aega seitse nädalat, et valmistuda epideemiateks, kaoseks, näljaks, looduskatastroofideks, kolmandaks maailmasõjaks, antikristuse maailmavalitsuseks.

Kategooriliselt on keelatud lasta end vaktsineerida ja võtta käele või otsa ette „metsalise märki” (Kiip, mis võimaldab elada sularahata ühiskonnas) 


Need, kes soovivad aidata Eesti rahvast, peaksid igal hommikul lugema psalmi 67.


Jumala armu kõigile!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar